„Metla“ za Bečej

Za nešto manje od 80 minuta odbojkaši Bavaništa savladali su Bečej sa maksimalnih 3:0, na parketu Hale sportova u Kovinu,  i došli do četvrtog boda posle dva kola Prve B lige. Po setovima to je izgledalo ovako: 25:20, 25:23 i 25:22.

U prvom tim trenera Gorana Rakočevića kontrolisao je rezultatat sve vreme. Posle 20:12, došlo je do malog opuštanja (do konačnih 25:20), koje se prenelo i u drugi set pa su gosti posle 5:1 imali i prednost od 22:17. Vođstvo ekipe Bečeja trajalo je sve do momenta dok iza servis linije nije stao Stefan Savin i od 18:23, servirao sve do kraja seta, odnosno trijumfa Bavaništa u ovom delu igre – 25:23.

U trećem setu gosti su bili blizu povratka posle vođstva Bavaništa od 17:10, prišli su do 21:22, ali su nakon sudijske odluke da je lopta završila u autu od (njhovog) bloka i poena – sa tribina se stekao utisak, opravdano – dodeljenog Bavaništu za – 23:21, preostalo vreme više bili usmereni na raspravu sa sudijom „na stolici“, nego na dešavanja na terenu pa je i ovaj set pripao domaćoj ekipi.

U sledećem kolu ekipa Bavaništa gostuje Loznici (uz Novi Sad) jedinoj ekipi koja ima maksimalan učinak i šest bodova nakon dva kola, a kako kaže trener Rakočević, po imenima i najjači sastav u ligi i da će taj susret zapravo biti pravo merilo da se vidi koliko ova ekipa Bavaništa može u Prvoj B ligi.

error: Content is protected !!