Memorijalni turnir „Đorđe Balan – Baki“: Večeras kreću četvrtfinala i „lov“ na trofej i 250 hiljada dinara

Nakon pet dana odličnog fudbala sinoć je završeno takmičenje po grupama na Memorijalnom turniru „Đorđe Balan – Baki“.  Večeras i sutra osam najboljih ekipa kroz „nokaut“ sistem (od četvrtfinala) razigravaće za pehar i prvu novčanu nagradu od 250 hiljada dinara. Drugoplasiranoj ekipi pripašće 80, a trećeplasiranoj 30 hiljada dinara.

Od 19.30h na terenu za mali fudbal u letnjem dvorištu „Đura Jakšić“ škole program će otvoriti Auto škola „Tempo“ i Mini coop. „Tempo“ će predvoditi reprezentativac Jovan Lazarević, jedan od najzaslužnijih za plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u futsalu koje će od 12. septembra do 3. oktobra biti održano u Litvaniji. Da podsetimo, Srbija je u baražu izbacila Finsku. U Kragujevcu je bilo 1:0 za nas, a u revanšu u Vanti 5:5, a na toj utakmici Lazarević je postigao 3 gola. Uz njega na terenu će biti još dva igrača koja u „si-vi“-ju imaju upisan reprezentativni staž: Bojan Filipović i Jovan Prvulović.

Nakon ovog susreta na teren će Caffe lounge bar „Barezi“ i Gambling style iz Bavaništa (20.15h), zatim će (od 21h)  snage odmeriti Mega majstori i Caffe „Saloon“ (aktuelni šampion Vidovdanske lige u Mramorku koja je startovala juče, a nastavlja se u ponedeljak), a poslednji učesnik polufinala znaće se nakon što utakmicu bude odigrali Obilić (mlade snage Fudbalskog kluba Radnički iz Kovina) i Harizma 013.

Polufinala, meč za treće mesto i finale na programu su sutra.

Čitajte još na Kovinac.com