Memorijalni turnir „Đorđe Balan – Baki“: Stefa SD i Roštilj Kod Čupe (19h) otvaraju četvrtfinalne duele

Utakmicom između Stefe SD forda i Roštilja Kod Čupe (19h) počinju četvrtfinalni dueli na II Memorijalnom turniru „Đorđe Balan – Baki“ u letnjem dvorištu Osnovne škole „Đura Jakšić“.

Stefa SD ford je jedan od tri sastava koji je grupnu fazu završio sa maksimalnim učinkom (4 pobede: Eldorado 3:1, TM Trans 4:1, Kolonija 7:2 i Azuri 6:1), dok je Roštilj Kod Čupe prvi deo turnira završio kao drugi u Grupi A (poražen samo od Hemi marketa).

Sat vremena kasnije (20h) na asfalt terena za mali fudbal izlaze AD Podunavlje i Keramika Čičić. Podunavlje je juče u odličnom susretu, nakon što je dva puta bilo u rezultatskom minusu (0:1 i 1:2), ipak, uspelo da dođe do pobede (4:2) nad Hungry bull-om i prvog mesta u Grupi C uz odlične role Prvulovića i Filipovića. Keramika Čičić je u četvrtak čekirala mesto broj dva u Grupi D pobedom (3:2) nad direktnim konkurentom za plasman u osminu finala – Ćerom i drugarima.

U 21h nas očekuje duel izumeđu Hemi marketa, koji je u Grupi A savladao sve svoje rivale, i Eldorada koji je jedini poraz do sada pretrpeo od Stefa Sd forda (3:1).

Poslednji polufinalista znaće se po završetku susreta između Sind Šapca i Hangry bulla koji je na programu u 22h.

 

error: Content is protected !!