Marko predao pehar Vasi da vitrine Zlatarske bb krasi – Proleter pobednik Opštinskog kupa

Fudbaleri Proletera iz Mramorka savladali su danas, drugog dana oktobra, u Kovinu Jedinstvo 4:0 i tako osvojili pehar namenjen pobedniku Opštinskog kupa.

Dubovčane je u finalnom susretu posle petnaestak minuta igre načeo Mihajlo Miuca nakon što je iz „centrale“ dobio „kanal“, izašao sam pred Gavrilovića, sačekao da ovaj „padne“ a onda poslao „bocku“ preko njega. U smiraj poluvremena isti igrač je još jednom poslao loptu u mrežu nakon minijature u kojoj je sam sebi iskreirao šansu ušao iskosa u šesnaesterac i pogodio kontraugao.

Treći gol za „narandžaste“ nakon što je počeo da teče 70. minut postigao je Milan Ilić koji je iskoristio grešku odbrane Jedinstva i iz 1na1 šanse udarcem pored golmana (po travi) poslao loptu u mrežu.

Seriju golova, ispostavilo se, zatvorio je desetak minuta pre kraja David Čolak preciznim udarcem, negde oko visine penala, pogodio malu mrežu (izašao u šansu posle odigranog duplog pasa).

Kapitenu Proletera Jekiću pehar Fudbalskog saveza opštine predao je Marko Šaranović, predsednik fudbalskog kluba Radnički.

PROLETER: Krgović, Radović, Nistor, Cvetković, Jekić, Dumić, Mijuca, Đorđević, Golubović, Prelić, Ilić. Sinančević, Čolak, Mijuca Miroslav. Trener: Nikolić.

JEDINSTVO: Gavrilović, Milutinov, Radu, Đorđević, Mađarov, Krasić, Pavlović, Dragić, Nenadov, Ilić, Pušica.

error: Content is protected !!