„Mali za velike“ – Dan II: „Đurina“ škola do pehara preko Pločičana; šampion ubedljiv u „El klasiku“ 8:0

Dečaci Osnovne škole „Đura Jakšić“ pobednici su drugog dana (21. jun) turnira „Mali za velike“, koji je završen juče na letnjem terenu pomenute škole. U finalu su bili bolji od vršnjaka iz Pločice koji su predstavljali školu „Đura Filipović“, rezultatom 2:0 (Mateja Mitić i autogol, kreirali konačan rezultat).

Sastav koji je došao do pehara namenjenom pobedniku izgledao je ovako: Andrej Bređan, Nemanja Stojanović, Strahinja golubović, Novak Kele, Mateja Mitić, Nenad Radenković, Nebojša Đurčić, Martin Magda i Jovan Vujičin.

U meču za treće mesto golom Teodora Gligora, Osnovna škola „Desanka Makismović“ pobedila je „Zmajevu“ 1:0.

Pre mečeva za plasman odigrana su i tri kola u grupi, nakon kojih su dve provoplasirane ekipe izborile mesto u finalu, a dve slabije rešavale su kome će pripasti „bronzane“ medalja.

U grupi, u popularnom „El klasiku“ između „Đurine“ i „Zmajeve“ škole pobeda je pripala domaćinu, ubedljivim rezultatom 8:0.

Danas, subota 22. jun, turnir se nastavlja utakmicama u konkurenciji sedmih i osmih razreda. Na teren će učesnici Prve grupe po ovom rasporedu:

19:00 “Jovan Jovanović Zmaj” – “Predrag Kožić”
19:30 “Bora Radić”- “Paja Marganović”
20:00 “Bora Radić” oš. – “Predrag Kožić”
20:30 “Jovan Jovanović Zmaj” – “Paja Marganović”
21:00 “Jovan Jovanović Zmaj” – “Bora Radić”
21:30 “Predrag Kožić” – “Paja Marganović”

Sutra, poslednjeg dana turnira, na programu su utakmice Druge grupe (u kojoj su tri ekipe), kao i utakmice za konačan plasman u najstarijoj kategoriji.

 

 

 

error: Content is protected !!