Mali za velike (dan 4) – „Zmajevi“ na tronu

Ekipa Osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj pobednik je četvrtog dana turnira Mali za velike u kojem su na terenu „Iza hale“ „bubamaru“ pikali učenici sedmih i osmih razreda.

„Zmajevi“ su do finala ovog, može se reći tradicionalnog turnira (jedanaesti – sinoć završen) stigli pobedom od 6:2 nad vršnjacima iz škole „Paja Marganović“ (Deliblato). U drugom polufinalu „Đura Filipović“ iz Pločice došao je do pobede posle boljeg izvođenja penala, nad ekipom „Đurine“ škole.

U utakmici za treće mesto u kojoj je još jednom pobednik dobijen posle penala, „Đura Jakšić“ je ovoga puta imao više sreće nego u polufinalu, pa je tako došao do bronzane medalje, dok je četvrto mesto pripalo ekipi iz Deliblata.

U velikom finalu Stojanović, Vujasinović i Đorđević bili su strelci za ubedljiv trijumf „Zmajeve“ nad timom škole iz Pločice – 3:0

Đorđe Milivojev iz poražene ekipe u finalu proglašen je za najboljeg igrača turnira. Najbolji golman je Filip Sabo, dok je strelac Nikola Đorđević (obojica iz Zmajeve škole).

Po završetku takmičarskog dela turnira Predrag Đondović je u ime Sportskog saveza opštine Kovin uručio plaketu Mileti Rađenoviću za veliki doprinos u razvoju turnira Mali za velike.

Sinoć su nagrade najuspešnijima uručivali i Milan Todorović (trener) i Darko Simić (igrač) Fudbalskog kluba Radnički.

Da podsetimo, od ponedeljka 26. juna startuje Turnir rekreativaca.

error: Content is protected !!