Letnja liga: Košarkaši pobedili u Opovu, već u sredu stiže Starčevo (18h)

Košarkaši Radničkog savladali su Opovo 82:71 u utakmici sedmog kola Letnje lige Banat, koja je odigrana juče, nedelja 16. jun.

Tim trenera Cvetkovića odigrao je prvu četvrtinu gotovo po preslikanom šablonu sa susreta u Kovinu protiv istog rivala. U prvom delu prvenstva nakon 10 minuta, bilo je 20:10 za Opovo, juče 22:12.

Do poluvremena Radnički je ovu prednost smanjio na zaostatak od četiri poena (38:34) da bi tokom trećeg perioda počeo da pravi seriju, koja ga je, ispostavilo se, pogurala ka trećem trijumfu u sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Jakov Papić koji je ubacio 41 poen. Mlinar je postigao 11, Laković 10, Bibić 9, Lakićević 5, Papić Teodor 4, a Marković 2. U sastavu su bili još Vukić i Paunović.

Već u sredu, 19. juna od 18h, na otvorenom terenu u dvorištu Đura Jakšić škole Radnički igra protiv Borca iz Starčeva. Biće to ujedno i poslednja takmičarska utakmica crno-belog tima u sezoni pred domaćom publikom. „Raspust“ je posle susreta sa Družinom Kozlovac koji je na programu poslednjeg vikenda juna.

Čitajte još na Kovinac.com