Kraj licitacije – za Rakočevićev dres donirano 500 evra

Licitacija za dres sa potpisom bivšeg košarkaškog državnog reprezentativca Igora Rakočevića završena je koji dan pre isteka roka jer je stigla ponuda „koja se ne odbija“. Naime, anonimni donator poslao je na adresu porodice Rnić ponudu od 500 evra.

Da podsetimo, Rnići su ovu akciju organizovali kako bi pomogli našoj sugrađanki Lani Bulatović u prikupljanu novca za hitne transplatacije bubrega i pankreasa moguće samo u inostranstvu.

„Da obavestimo sve prijatelje, moje košarkaše, ljude koji su delili objavu, podržavali i licitirali za dres, da smo skratili vreme licitacije, odnosno prekinuli pre isteka predvidjenih 10 dana, zbog ponude koja je premašila sva naša očekivanja! Osoba koja je uplatila sumu od 60.000rsd želela je da ostane anonimna i da dres poklonimo nekom talentovanom klincu koji trenira košarku za KK Radnički iz Kovina i navija za C. zvezdu.
Moje poštovanje za ovakav human i šmekerski potez!!! Dres je poklonjen Luki Jereminovu, kao podstrek da nastavi još bolje i više da trenira! Uplata je primljena danas i prosledjena na namenski račun Lane Bulatović koji je otvoren za njeno lečenje u fondaciji Budi human Aleksandar Šapić.
P. S. Uvek možete poslati SMS sadržine 645 i poslati na broj 3030 i tako donirati 200 rsd da se lakše napravi korak bliže ka Laninom ozdravljenju! Hvala svima još jednom!!! ? Živi i zdravi bili!!!“, piše u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

error: Content is protected !!