Kovin za Lanu – Bazar igračaka, licitacija za Rakočevićev dres, nalepnice Ludnice Kovin

Bazar igračaka jedan je od događaja kojim se nastavljaju humanitarne akcije u našem gradu za Lanu Bulatović kojoj su hitno potrebne transplatacije pankreasa i bubrega u inostranstvu.

Naši sugrađani igračke će moći da prodaju, kupuju ili doniraju u petak 21. avgusta od 17 do 20 sati na kovinskoj robnoj pijaci (koju je Komunlac za ovu priliku besplatno ustupio). Sve detaljnije informacije o ovom događaju možete videti na fejsbuk stranici Kovinski bazar igračaka, a eventualna pitanja možete postaviti administratorima u inboks.

A narednih devet dana trajaće i aukcija koju je organizovala porodica Rnić iz Kovina, a na kojoj se našao dres bivšeg srpskog reprezentativca Igora Rakočevića, koji je bio promoter nedavno završenog košarkaškog kampa u našem gradu. Dres Crvene zvezde čija je trenutna cena na licitaciji 7 hiljada dinara, Vuk Rnić osvojio je kao najuspešniji u jednoj od brojnih igara na kampu.

„Pošto svi mi u porodici navijamo za Partizan, odlučili smo da napravimo javnu licitaciju koja je počela juče, trajaće još devet dana, a početna cena bila je pet hiljada. Ako ima navijača Crvene  zvezde koji žele dres sa potpisom Igora Rakočevića, a da ujedno budi  i humani, sad im je prilika. Sav novac biće uplaćen na račun naše sugradjanke Lane. Molim prijatelje iz košarkaškog sveta da podele ovo, kako bi licitaciju videlo više ljudi, ne bi li se izlicitira što veća suma“, piše u objavi na fejsbuku.

U akciju se od juče (18. avgust) uključila i navijačka grupa Ludnica Kovin, koja u kafeu Mistik skuplja dobrovoljne priloge u zamenu za nalepnice, a sav prihod biće takođe uplaćen na račun za lečenje Lane Bulatović. Za paket od pet nalepnica, koje možete videti na slici, minimalna donacija je 200 dinara.

 

 

error: Content is protected !!