Konjić u pidžami – dečja predstava (petak, 19h)

Konjić u pidžami predstava Pozorišta Dečija ambasada iz Beograda biće odigrana sutra (petak, 19 sati) na platou ispred Doma kulture u okviru Kovinskog kulturnog leta.

Konjić u pidžami  je interaktivna dečja predstava autora Saše B. Latinovića u kojoj učestvuju profesionalni glumci Andrej Pipović i Vladimir Tešović. Predstava je mali saobraćajni bukvar u kome deca uče osnovna pravila ponašanja u saobraćaju, od prelaska ulice, prepoznavanja saobraćajnih znakova do signalizacije.

Dva drugara, Žika i Deki, glavni junaci predstave, igraju se realnih situacija u saobraćaju podstičući publiku da sama kao aktivni učesnik proceni ispravnost određenih postupaka.

Andrej Pipović (rođen 13. juna 1990. godine) je pozorišni, televizijski i glasovni glumac. Dve, možda, najzapaženije uloge su mu one u filmu – Branio sam Mladu Bosnu (igrao Cvjetka Popovića) i seriji Nemanjići — rađanje kraljevine gde je glumio lik Rastka Nemanjića (Svetog Save).

Vladimir Tešović (rođen 5. jula 1984. godine) je, takođe, filmski, pozorišni i glasovni glumac. Igrao je između ostalih i u fimovima Šejtanov ratnik (Stanislav) i Šišanje (Stanislav), kao i u serijama Ljubav, navika panika (Relja), Crveni mesec (her Dopler)…

error: Content is protected !!