Karatisti Radničkog na mladenovačkoj Noći šampiona – Devojke osvetlale obraz

 

U Mladenovcu je 26.novembra održan tradicionalni međunarodni turnir Noć šampiona na kojem su kadeti i juniorke karate kluba Radnički osvojili 4 medalje: tri u pojedinačnoj i jednu u ekipnoj konkurenciji.

U ženskoj konkurenciji istakle su se juniorke karate kluba osvojivši prva tri mesta u katama pojedinačno. „Prva kroz cilj“ prošla je Anđela Spasojević, koja je u svojim mečevima savladala obe svoje klupske drugarice. U polufinalu Andreu Mlinar rezultatom 3:0, da bi u finalu bila bolja  i od Selene Đorđević, ovoga puta rezultatom 2:1. Selena je u prethodnom meču savladala takmičarku Mladenovca maksimalnim rezultatom i tako ušla u finale. Na kraju, na pobedničkom postolju našle su se samo devojke iz Kovina: Spasojević na najvišem mestu, na lestvici niže Đorđevević i Mlinar.

Članovi kadetskog kata tima su osvojili još jednu tutulu u ekipnoj kategoriji, ali su imali manje uspeha u pojedinačnoj konkurenciji. Aleksandar Mlinar, Nikola Caran i Strahinja Đorđević, svoje nastupe, završili su u prvom, odnosno drugom kolu i tako ostali bez pojedinačnih odličja.

Do kraja godine takmičare karate kluba „Radnički“ očekuju još dva turnira u decembru.

 

error: Content is protected !!