Kadeti Bavaništa na Međunarodnom Majskom turniru – Trofej Beograda

Od 29. aprila do 1. maja održaće se 53. Međunarodni Majski turnir “Trofej Beograda” u odbojci. Tradicionalni turnir Gradskih omladinskih reprezentacija ugostiće ukupno 40 ekipa iz osam zemalja – Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Italije, BJR Makedonije, Crne Gore i domaćina Srbije.

Na turniru će igrati 24 ekipe u konkurenciji kadetkinja i 16 ekipa u konkurenciji kadeta (među kojima će se naći i ekipa Bavaništa), a utakmice će se igrati u dvoranama USC “Voždovac” na Banjici, SC “Šumice” i SC “Vizura”. Finalne, kao i utakmice za treća mesta u obe konkurencije, odigraće se u dvorani SC “Šumice” u utorak, 1. maja.

Za promotere ovog takmičenja izabrani su Jovana Jovičić i Aleksa Brđović, reprezentativci Srbije.

Ekipa Bavaništa, koju će sa klupe predvoditi trener Goran Rakočević, u grupi je sa Nikšićem (nedelja 12h, Šumice), Beogradom (nedelja, 17.20), i Ljigom (ponedeljak 10.40h).

Sastav ekipe izgleda ovako: Luka Blagojević, Stefan Savin, Jovan Savin, Dejan Vasić, Dušan Savin, Andrej Stanković, Nikola Marinkov, Nikola Markov, Borislav Živanov, David Stanković, Vuksan Rakočević, Relja Stanković, Nikola Stokić i Miloš Simičić. 

„Reč je o izuzetno, izuzetno, jakom turniru. Takva je i situacija u našoj grupi. Nikšić je, gotovo, reprezentacija Crne Gore, Beograd je selektirao sve najbolje, takođe, iz svih klubova na svojoj teritoriji – Zvezde, Partizana… Ljig je izvanredna Superligaška ekipa…. Biće izuzetno teško. Pružićemo maksimum. Mogu samo da garantujem vrhunsku odbojku“ – kaže Rakočević za naš sajt.

error: Content is protected !!