Humanost na delu: Javni čas boksa Akademije Vitez za Danijela, Uroša i Lanu (nedelja, 17h)

Humanitarni, javni, čas boksa biće održan u nedelju u 17 sati na platou u centru grada za naše sugrađane Danijela Obućinu, Uroša Stoju i Lanu Bulatović kako bi se prikupio novac neophodan za njihovo dalje lečenje i put ka boljem životu.

Javni čas boksa održaće Akademija Vitez iz Kovina, a prvi čovek Vitezova Danijel Kokora za naš sajt kaže:

„Želimo da pomognemo našim sugrađanima koliko je u našoj moći, a ujedno želimo i da animiramo što više ljudi da se uključe u humanitarne akcije u našem gradu. Javni čas boksa organizujemo uz podršku Centra za kulturu, Bokserskog saveza Srbije, Udruženja sportista Familija, muzičara Aktiv benda i Jovaninog Foto kutka. 

Treneri će biti na platou, onom manjem delu, a vežbači na bočnim stranama platoa – biće obeležena trening zona, a svi naši članovi biće u njoj kako bi pomogli polaznicima humanitarnog časa da što bolje savladaju osnove tehnike boksa“, objašnjava Kokora i kaže da će gost na času biti i predsednik Bokserskog saveza Beograda Darko Popivoda.

„Ulaznica“ za trening biće sms poslat na broj fondacije „Budi human“, a naši sugrađani će takođe moći, u skladu sa svojim mogućnostima, i dodatno donirati novac (biće izložena kutija za priloge)  tokom trajanja javnog bokserskog časa Akademije Vitez, a prikupljeni novac biće jednako raspoređen na tri računa .

Još jednom podsećamo.

Za UROŠA 970 na 3030.

Za DANIJELA 1099 na 3030.

Za LANU 645 na 3030.

Budimo humani!

Čitajte još na Kovinac.com