Humanitarni kilometri za malog Vladu

Naš sugrađanin Novica Stojanović, o kome smo nedavno pisali, imao je čast i zadovoljstvo da 8.novembra trči rame uz rame sa Ljiljanom Tasić i Željkom Zeljković, da im „pravi društvo“ i podrži u njihovoj ultramaratonskoj humanoj trci sa najdaljeg juga do krajnjeg severa Srbije – dužine 580 km, u trci za ozdravljenje i normalan dečiji život jedanaestogodišnjeg Vlade  Đorđevića iz Pančeva koji već šest godina ima cistu na mozgu..
Mnogi zaljubljenici u trčanje pridružili su se ovoj akciji. Najpre su ih pratili članovi Maraton tima „Požarevac“, da bi im se od Kovina pridružio i naš sugrađanin Novica Stojanović, zajedno sa Goranom DimkovićAleksandrom Rajić, dok su se kod Bavaništa priključili i Miša Kantar, Mira Marinko Knežević, Milan Đurđev, Danilo Jevtić, Aleksandra Bjelajac, Slađana Vojinović  i Marina Crnobrnja Gvero. Oni su sa njima istrčali do Pančeva, odakle su se drugi učesnici priključili trci.
I ono najvažnije: Humanitarni kilometri se otkupljuju uplatom na žiro račun dečakovog oca, Siniše Đorđevića. Broj žiro računa je 340-32110017-94 kod „Erste banke“ sa naznakom „redni broj kilometar“. 

error: Content is protected !!