Fudbal, baraž u Drugoj južnobanatskoj ligi – Gajčani brane čast Juga

Partizan ide dalje, Kolonija čeka narednu sezonu. Ovako glasi najnoviji raport s „južnobanatskog zapada“ u kome su juče odigrane revanš utakmice četvrtfinala za popunu Prve južnobanatske lige.
Gajčani su nakon 3:3 u Pančevu s tamošnjim Mundijalom, pobedili ubedljivo 3:0 na svom terenu i tako overili vizu za nastavak trke (strelci Jeftić i Andrejić 2 puta).
Drugi opštinski predstavnik, ekipa Kolonije, poražena je u Vojlovici 2:0 od Mladosti (prvi meč na Ellandu završen je 2:2).
Upravo će Mladost  biti rival „parnom valjku“ u polufinalu. Prva utakmice je u nedelju u Vojlovici, a revanš kroz sedam dana (3. juna) u Gaju.
U drugom polufinalu igraće klubovi „severnog dela“ Druge južnobanatske lige – Zapad i to Spartak iz Debeljače i Polet iz Idvora.
Spartak je bio bolji u dva susreta s Dolovom (1:2 i 5:0), dok je ekipa iz rodnog sela Mihajla Pupuna dva puta istim rezultatom (1:0) slavila protiv Starog Tamiša.
Da podsetimo, pobednik takmičenja od jeseni igra Prvu južnobanatsku ligu, dok će poraženi finalista u repasaž sa drugoplasiranom ekipom Istoka (trenutno je to Polet iz Izbišta).
(foto S.Pejčić – facebook)

error: Content is protected !!