Elland čeka (bar) tri viška u utakmici sezone: Kolonija – Hajdučica (četvrtak, 17.30h)

Malo je utakmica u kojima pobeda znači više od tri boda. Još je manje utakmica u kojima niko ne misli o bodovima već samo o pobedi. E, ova je jedna od njih. Utakmica u kojoj cela sezuona staje u 90 minuta. Utakmica u kojoj plavo-bela četa ima ispit generacije. Utakmica koju Elland čeka šest godina kako bi se vratio u elitu južnobanatskog fudbala.

Kolonija je u prvom meču za popunu Južnobanatske A lige izgubila 2:0 od Hajdučice u gostima. Sutra, četvrak 27. jun, za prolaz u viši rang „traži“ pobedu od bar tri gola viška (ili da sa 2:0 to učini ako utakmica stigne do penala).

„Ovo je vrlo bitna utakmica za sve u fudbalskom klubu. Pre osam godina Kolonija je  26. juna ušla u Vojvođansku ligu. Opet je kraj juna jako bitan po nas.  Izgubili smo 2 :0 u prvoj utakmici, ali, mislim, da to nije pravo  merilo odnosa snaga ova dva tima.  Igrali smo po baš lošem terenu i pružili naše najlošije izdanje u sezoni.

Nadam se da će publika sutra doći u što većem broju i biti naš vetar u leđa.  Verujem u svoje drugare, u nas kao tim, i nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo zacrtani cilj! Uzdam se i u naš čuveni Elland, jer malo ko je uspeo da se ovde naigra fudbala“ – kaže Dušan Deliblaćanin, kapiten Kolonije.

„Očekuje nas vrlo težak revanš. Tamo smo izgubili 2:0. Ipak verujem u ovaj tim. Takođe, verujem da ako budemo odigrali kako umemo i znamo da možemo da nadoknadimo zaostatak iz Hajdučice i da se plasiramo u viši rang, pa da od avgusta Elland roud ostane neosvojiva tvrđava i za ekipe u A ligi“ – kaže Miroslav Rajić, „banka“ plavo-belih.


Sudija: Ćirović Nikola-Vršac
Prvi pom: Milivojev Bojan-Alibunar
Drugi pom: Subić Jovan-Vršac
4.sudija: Petrović Dejan-Vršac
Delegat: Dramićanin Nenad-Starčevo

error: Content is protected !!