Dve „strele“ u mreži Ivanova za trijumf Radničkog

Fudbaleri Radničkog pobedili su i u drugoj kontrolnoj utakmici za nastavak prvenstva Vojvođanske lige istok. Posle Dunavca iz Grocke (3:2), danas su savladali Strelu iz Ivanova 2:1, kladioničarskim rečnikom govoreći prelazom „iz dvojke u keca“.

Gosti, koji nastupaju u rangu ispod Radničkog – Područna liga Pančeva – predstavili su se većim delom susreta kao ravnopravan rival, a posle prvih 45 minuta imali su i vođstvo od 1:0. Loptu upućenu ka golu iz neposredne blizine, golman Branković i pored krajnjih napora, nije uspeo da spreči da završi u maloj mreži, iako se u jednom trenutku činilo da je „ima na ruci“.

Radnički je izjednačio sredinom drugog dela golom kapitena Biculjevića. „Kifla“ sa levog ćoška šesnaesterca završila je u kontra rašlju golmana Strele koji je paradom samo dodatno ulepšao pogodak.

Trijumf Radničkom doneo je Nikolica Simjonović. Povratnik iz Bavaništa na drugoj stativi sačekao je centaršut posle odličnog prodora Deliblaćanina po levoj strani (sa koje je Radnički imao i, gotovo, sve opasne napade u drugom delu).

RADNIČKI: Branković, Radenković, Milenković, Aleksić, Petrić, Đurđević, Biculjević, Đorđević, Milanović, Deliblaćanin i Divnić. Igrali još: Alavanja (golman), Stamenović, Simjonović, Domokoš, Simić, Drobnjak i Marko Sekulić koji je ubeležio prvi nastup seniorsku ekipu crno-belih.

error: Content is protected !!