Drugi dan Memorijala „Đorđe Balan – Baki“: Desetka Eldorada, Mini kop opet u poraz iz 1u2

Drugog dana (19. jun) Memorijalnog turnira „Đorđe Balan – Baki“ odigrano je još šest utakmica, a kao i na premijeri nije izostala „banka“. Prve večeri deset lopti našlo se u mreži Dubovca (poraženi od Ćere i drugara 10:2), dok je sinoć ista sudbina snašla Azure iz Bavaništa u susretu grupe B protiv Eldorada (10:0). Polovinu golova na ovoj utakmici postigao je Nemanja Jevtić i tako nadmašio rekord Filipa Pešterca po broju golova na jednoj utakmici. Igrač ekipe Ćera i drugari dao je Dubovcu 4 gola.

Preostali strelci za Eldorado u pobedi nad Azurima bili su Stefan Dimić (3) Luka Mijić i Goranović.

Do šestog boda iz dva susreta Eldorado je stigao pobedom nad Veteranima Kolonije. Bilo je 6:3, a ponovo je listu strelaca Eldorada predvodio Jevtić (2). Po jedan gol su postigli: Mijić, Dimić i Goranović.

Veteranima sa Ellanda ovo je bio drugi poraz, a dva gola imala su potpis Nenada Skolsa Lakovića.

U grupi B po 6 bodova imaju Eldorado i Stefa SD, bez bodova su Kolonija i Azuri, svi su odigrali po dva susreta, dok TM Trans Topalović još uvek nije imao premijeru.

Hemi market je pobedom nad Pekarom Šalja 10, otvorio učešće na turniru. Posle izjednačenog prvog poluvremena 2:2, drugi deo pripao je u potpunosti Hemi marketu (4:0). Strelci za pobedničku ekipu bili su: Ramadani (2), Inajetović (2), Mandić i Denić, dok su se kod „pekara“ u strelce upisali bivši igrač kovinskog Radničkog Petar Čučak i Goran Stojanovski.

U svom drugom meču u jučerašnjem danu Hemi market je savladao Mini kop 3:1. Ekipa Mini kopa je kao i prvog dana u susretu protiv Roštilja Kod Čupe imala prednost na poluvremenu, ovoga puta 1:0 (golom kapitena Radničkog Deliblaćanina), ali je na kraju ostala „praznih šaka“. Lekić, Inajetović i Borisavljević bili su strelci za Hemi market i kreatori rezultatskog preokreta.

Ceh za dva poraza Mini kopa „platili su“ Vatrogasci koji su poraženi rezultatom 9:1, golovima: Ivetića (3), Maoduša (2), Lukića (2), Ilića i Deliblaćanina. 

U grupi A vodi Hemi market sa 6 bodova, Mini kop ima 3 iz 3 utakmice, Roštilj kod Čupe 3 (jedan odigran meč), dok su Pekara kod Šalje i Vatrogasci bez bodova.

Do šestog boda iz dva susreta stigla je još jedna ekipa. Ćera i Drugari savladali su u poslednjoj utakmici večeri Tempo rezultatom 3:1 u Grupi D.

Stanje na tabeli u ovoj skupini je ovakvo: Ćera i drugari 6. Keramika Čičić 3, Tempo, Dubovac bez bodova, dok Sind Šabac još uvek nije izlazio na asfalt kovinskog letnjeg dvorišta u školi „Đura Jakšić“.

Kao i prvog dana nisu izostali pokloni za publiku. Sinoć je nakon lutrije dodeljen dres srpskog reprezentativca Aleksandra (Mitros on fire) Mitrovića.

Večerašnji raspored utakmica izgleda ovako:

19h: AD Podunavlje (u čijem sastavu je gro igrača prošlogodišnjeg šampiona Tempa)  – Omladinac

19.45h: Sind Šabac (za koji će nastupiti legende srpskog futsala Perić, Rajić, Lazić, Šošo…) – Ćera i drugari

20.30h: TM Trans Topalović – Stef SD Ford

21.15h: Sind Šabac – Dubovac

22h: Tm Trans Topalović – Azuri

 

 

error: Content is protected !!