„Dobrovoljci“ u borbu za bodove kreću iz Šimanovaca 6. oktobra

Košarkaši kovinskog Radničkog igraće u Šimanovcima na premijeri nove sezone u Drugoj srpskoj ligi sever (grupa jug) zakazanoj za šesti dan oktobra, odlučeno je voljom žreba.

Popularni Dobrovoljci koji su u ligi „stepenik“ niže u odnosu na prošlu sezonu, gostovaće i u drugom kolu, a protivnik će im biti Jedinstvo iz Kačareva. Prvo domaćinstvo imaće pretposlednjeg vikenda oktobra (20./21.) kada u Kovin dolazi Opovo 99.

Nova lica u taboru crno-belih su Mladen Svilar (krilo) koji je bivši član smederevskog Despota i Jovan Bibić (centar) koji je pristigao iz Pančeva. „Sidro“ iz Kovina su podigli: Predrag Grujević koji je postao član Jedinstva iz Novog Bečeja, Đorđe Jakovljević se vratio u Smederevo, dok je Bogdan Škrbić u Kris Krosu.

Tim trenera Topalovića u ponedeljak je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Kris Krosa i izgubio na domaćem parketu 67:77. Topalović je poslednjih šest minuta igrao sa mešovitom kadetsko-juniorskom postavom (u trenutku kada je izašao i poslednji „starter“ sa parketa, gosti su vodili 63:62).

error: Content is protected !!