Dobrovoljci danas (subota, 17.45h) u Rumi „spuštaju zavesu“ na sezonu

Košarkaši Radničkog, danas (subota, 13. april, 17.45h) igraju utakmicu poslednjeg kola Druge srpske lige sever (grupa – jug) protiv domaćina Rume (u SPC „Ruma“).

Oba tima, bez obzira na konačan ishod susreta, ostaće na mestima koje zaizimaju i sada – Radnički na trećem (15 pobeda – 4 poraza), a Ruma na sedmom (7-12).

Radnički je prethodnog vikenda službenim rezultatom (20:0) savladao Partizan iz Šida. Gosti nisu doputovali, utakmica nije odigrana, tako da su se popularni Dobrovoljci neplanirano od publike u Kovinu za ovu sezonu oprostili (a da nisu ni znali) utakmicom protiv Mladosti iz Omoljice.

Ruma je u prošlom kolu poražena u gostima od Šimanovaca 90:88.

U prvom delu sezone u Kovinu Radnički je savladao RU Koš 99:81.

Sve utakmice poslednjeg kola igraju se danas, izuzev susreta koji rešava pitanje šampiona prvenstva, koji je na programu sutra u Staroj Pazovi između istoimenog domaćina i Jadrana iz Golubinaca. Pazova je prva sa pobedom više, a da bi ostala na tom mestu i posle ovog kola i tako izborila plasman u viši rang, moći će sebi da dozvoli luksuz i izgubi do 11 poena razlike. U prvom meču sezone u Golubincima Stara Pazova je pobedila 95:84.

error: Content is protected !!