Dobo i Đerđ na TOP 12 – završnom turniru najboljih kadetkinja u državi

Stonoteniserke skorenovačke Dože Anita Dobo i Glorija Đerđ izborile su plasman na TOP 12 – završni turnir najboljih kadetkinja u Srbiji koji će biti održan maja ove godine.

Do finalnog turnira došle su zahvaljujući rezultatima na bodovnim turnirima, a poslednji je održan u vikendu za nama (4. marta) u Bečeju – Trofej Bečeja 2018.

Anita Dobo je odlično startovala i zabeležila tri pobede u grupi, ali je poražena u prvoj rundi nokaut faze od Svetlane Sedlaček iz Slavije 96 – 3:1 u setovima, dok je Glorija Đerđ bila druga u svojoj grupi, a takođe, je ispala u prvoj rundi eliminacija,  i to od bivše klupske koleginice Lenke Nikolić (članice smederevskog Spina) – 3:0.

Filip Marton je završio takmičenje među 32 u muškoj konkurenciji. I on je poražen u prvoj rundi eliminacionog dela takmičenja.

Za vikend se nastavlja takmičenje u Drugoj ligi. Doža dočekuje sutra od 16h (subota, 9. mart) Slaviju 96. Slavija je peta na tabeli, za mesto bolje plasirana od skorenovačke ekipe koja je sa dva trijumfa u poslednja tri meča (Temerin i Čelarevo – po 4:0) pobegla iz opasne zone.

Doža ima dve pobede više pet kola pre kraja prvenstva od prve ekipe u zoni ispadanja.

 

error: Content is protected !!