Devet golova na Ellandu, domaće zamalo „prosule“ četiri viška

Kada je u 63. minutu Marija Maksimović peti put zatresla mrežu ekipe Voja Gačić i Koloniji donela plus četiri (5:1) činilo se da će ostalih pola časa utakmice trećeg kola Druge lige sever odigrane u nedeljno pre podne na Ellandu proteći u rutinskom odrađivanju posla domaćeg sastava za prve bodove u sezoni.

Upozorenja golmana Kolonije Sare Milenković„Igraj, nije još gotovo“, čini se da niko nije uzimao za ozbiljno (uključujući i potpisnika ovog teksta) verujući da je premalo vremena ostalo da bi se ozbiljnije ugrozilo vođstvo plavo-belih.

Međutim…

Već posle četiri minuta na semaforu je stojalo 5:3. Iveta Huđec je pogađala u 65. i 67. minutu, da bi još jednim golom u 84. minutu u potpunosti „zakuvala“ sudbinu konačnog ishoda, kada je Pančevke približila na samo gol zaostatka.

Srećom po sve naklonjene plavo-beloj četi do kraja susreta brojke na semaforu (sem onih koje se odnose na proteklo vreme) nisu se menjale.

Posle 1:1 na poluvremenu, Leonora Jumerović je u 47. minutu iskoristila kiks golmana gostiju i loptu koja joj se izmigoljila iz naručja poslala u mrežu iz peterca, da bi tri minuta kasnije Bojana Rašeta pogodila za 3:1. Nešto pre isteka sata igre još jednom se prezime Jumerovićeve našlo u rubrici strelci, a nakon toga usledio je rasplet opisan u prethodnim pasusima.

Kolonija: Milenković, Maksimović, Šarčević, Tamara Trbanov, Tanja Trbanov, Draksan, Rakić, Stanimirov, Jumerović, Dovatov, Rašeta. (Palko).

U utakmici razvojne lige Kolonija je poražena od Stajićeva u Kovinu rezultatom 3:1, a jedini gol za tim iz našeg grada postigla je Anđela Mihajlov.

error: Content is protected !!