Dame sa Ellanda sutra u Vršcu otvaraju sezonu (nedelja, 11h)

Fudbalerke Nove Kolonije utakmicom protiv Banata u Vršcu (nedelja, 15. septembar – 11h) otvaraju novu sezonu u II ligi Srbije.

Dva rivala prošle sezone su se takođe sastala u prvom kolu u Vršcu, a utakmica je završena nerešenim rezultatom 3:3 (Marina Kuzmanović dva gola, Sara Paunović jedan)

Uz ova dva tima u ligi se još takmiče i Moskva (Novi Sad), Stajićevo i Lehel iz Zrenjanina (koji je slobodan u prvom kolu).

Sastav Kolonije u ovom prvenstvu činiće sledeće igračice: Dragana Radovanov, Katarina Milutinov, Marina Kuzmanović, Sara Paunović, Tanja Trbanov, Marija Paunović, Tamara Trbanov, Leonora Jumerović, Milica Maksimović, Natalija Dovatov, Anja Jarić, Bojana Rašeta, Emanuela Žujica, Klaudija Sajdl, Milica Nikolić i Anđela Raduljev.

„Ambicije ženskog fudbalskog kluba Nova Kolonija za ovu sezonu jesu da na okupu zadržimo sve igračice iz pogona i da, uz kvalitetan stručni rad, sledeće sezone napravimo ozbiljnije rezultate. Najveća pojačanja za ovu sezonu su: zadržan kostur tima od prošle sezone, zatim to što je klubu pristupila Milica Nikolić, ali i kvalitetan rad sa mlađom selekcijom, u kojoj već sada postoji nekoliko kandidatkinja koje će naredne godine konkurisati za mesto u prvom timu. U narednom periodu planirana su i pojačanja u upravi kluba, sa željom da se od ŽFK Nova Kolonija napravi organizovan i stabilan klub u najvišem rangu takmičenja“, kaže Nebojša Bređan, trener ekipe.

error: Content is protected !!