Crno-beli priželjkuju revanš Jedinstvu za jedini poraz u prvenstvu (subota, 20h)

Košarkaši Radničkog dočekuju (subota, 9. februar, 20h)  Jedinstvo u 13. kolu Druge srpske lige (grupa sever/jug). Tim iz Kačareve jedina je ekipa u dosadašnjem delu prvenstva koja je uspela da savlada kovinski sastav.

Crno-beli tim je kompletan kaže trener Aleksandar Topalović i dodaje – „dobro smo trenirali, naoštreni samo da dobijemo sutrašnju utakmicu“.

Optimista je i kapiten Nenad Zafirović.

„U goste nam dolazi ekipa koja nas je jedina pobedila u prvom delu. Tada smo bili nekompletni, sutra sa tri bitna igrača više u postavi. Mislim da smo kvalitetniji tim,  ali to moramo da pokažemo na terenu. Pobeda nas ostavlja u vrhu sa Starom Pazovom, sa kojom ćemo se ,po mom mišljenju, do kraja lige boriti za prvo mesto.“ – kaže za naš sajt Zafirović.

„U subotu nam dolazi u goste ekipa koja nam je nanela jedini poraz u prvenstvu ove sezone. Iako smo za razliku od prve utakmice sada kompletni, to i ne garantuje da će utakmica biti lakša.. Zato bih ovom prilikom pozvao publiku da dođe u što većem broju, da napunimo halu i zajedno nastavimo pobednički niz“ – kaže Ilija Sarmeš, košarkaš Radničkog.

Da podsetimo na tabeli vode Radnički i Stara Pazova, koji su u 11 utakmica ostvarili po 10 pobeda. Jedinstvo ima 9, a Jadran iz Golubinaca 8 trijumfa. Opovo, Dinamo Pančevo i Ru Koš imaju po 5 i dele pozicije od 5. do 7. mesta na tabeli.

Stara Pazova je slobodna u ovom kolu.

Utakmicu u Kovinu sudiće par: Čobanov P. (NS) /Blažević M. (NS).

 

error: Content is protected !!