Crno-beli na premijeri protiv Barse

Prvu utakmicu u novoj sezoni fudbaleri Radničkog igraju sutra (nedelja, 20.avgust, 17h), protiv Poleta u Nakovu.

“Jedina su ekipa koja je prošle sezone uspela da nas pobedi oba puta. Nadam se da je sutra prilika da im se revanširamo. Odlično smo odradili pripreme (koje je većim delom vodio naš bivši trener Marko Pavković – Čava). Ekipe je fizički veoma dobro spremna. Dobro smo igrali tokom pripemnog perioda i to želimo da pokažemo i od sutra kada krene borba za bodove.

Verujem u igrače. Atmosfera u ekipi je odlična. Deliblaćanin je rovit, dok je Živić bez takmičarske utakmice čitavu polusezonu, nakon povrede tokom prošlih priprema” – kaže Milan Todorović, trener crno-belih, za klupski sajt.

Polet je prošlo prvenstvo završio na sedmom mestu, dok je pred početak ove sezone bio u problemima, sudeći prema informacijama objavljivanim na sajtu Srbija sport, pa je u jednom momentu bio i markiran kao ekipa koja je odlučila da napusti ligu.

Da podsetimo, Radnički je prošle sezone izgubio 3:2 u Kovinu od sutrašnjeg rivala, iako je u 53. minutu vodio golom kapitena Nebojše Biculjevića – jednim od najlepših viđenih prošle sezone na našem stadionu. “Poneo” je loptu, od leve aut linije, ka sredini terena, (nekoliko metara), a zatim sa nekih 25, ispalio “raketu” u leve rašlje Kovačevog gola.

U drugom delu u Nakovu, viđeno je čak 8 golova, a popularna “Barsa” slavila je pobedu, ovoga puta – 5:3.

Danas je odigrano pet utakmica prvog kola: Vršac junajted je pobedio u Plandištu 4:0 Slogu, Proleter na domaćem terenu u B.Karlovcu ŽAK iz Kikinde 2:1, Sloboda u Novim Kozarcima – Jedinstvo (BK) 3:0. Begej je na domaćem terenu izgubio od Kozare 0:1, dok je OFK Kikinda kod kuće pobedila Crnju (Budućnost) 3:0.

Čitajte još na Kovinac.com