Crno-beli dočekuju „Barsu“ (subota, 14.30h)

Posle tri i po meseca pauze,  sutra (subota, 10. mart) se nastavlja fudbalsko prvenstvo Vojvođanske lige istok. Radnički na svom stadionu (u 16. kolu) dočekuje Polet iz Nakova od 14.30h.

Crno-beli su, da podsetimo, prvi deo prvenstva završili na četrnaestom mestu sa 15 bodova i prvi su iznad crte koja razdvaja timove koji ostaju i dva koja ispadaju iz lige. Upravo jedan od ta dva je sutrašnji protivnik našeg tima. Popularna Barsa iz Nakova ima 7 bodova i (trenutno) „čuva fenjer“ na tabeli.

Za oba rivala utakmica je izuzetno bitna i prema stanju na tabeli, tri boda su jedina opcija koja odgovara svakoj od strana.

Da podsetimo, u prvom delu prvenstva u Nakovu, susret ova dva rivala završen je rezultatom 0:0, a bliži pobedi bili su izabranici trenera Todorovića koji nisu realizovali nekoliko šansi iz kategorije – „zicer“.

Ispred Radničkog su tri tima koja imaju po 17 bodova – Proleter Banatski Karlovac, Jedinstvo Novi Bečej i ŽAK, Begej je na 18, dok je Sloga iz Plandišta deveta sa 19 bodova.

Crno-beli u prva četiri kola igraju tri puta kod kuće i to im je dobra prilika da se probiju ka sredini tabele. U sledećem kolu gostuju Mlaosti u Omoljici, a onda dočekuju Radnički iz Sutjeske i OFK Vršac (Vršac junajted).

Na vrhu tabele su Kikinda i Vršac s po 33 boda.

error: Content is protected !!