Caffe Saloon, FK Proleter, Droki i Gagi i Boki za pehar Vidovdanske lige (polufinala, večeras od 20h)

Treća Vidovdanska liga ušla je u samu završnicu, a tri preostala susreta rešiće kome će pripasti pehar namenjen pobedniku. Za Mramoračku „Zlatnu boginju“ boriće se Caffe saloon, FK Proleter, Kod Drokija i Polovni automobili Gagi i Boki (Glogonj) nakon što su sinoć u četvrtfinalima bili bolji od svojih rivala.

Za razliku od prošle godine (dva), ove nijedan susret četvrtfinala nije rešen posle penala, a na četiri utakmice postignuta su čak 34 gola, što je prosek na kojem bi pozavidele i napadačke linije timova Holandske druge lige (jedne od najefikasnijih na Starom kontinentu).

Najubedljiviju pobedu upisala je ekipa Kod Drokija koja je sa 7:0 savladala Omladinac (golovima Pešterca 3, Milovca B. 2. Milovca S. 1…). U utakmici sa najviše golova FK Proleter je bio bolji od deliblatskih Škorpiona 8:3. Za pobedničku ekipu Lalić je postigao 3 gola, Simić i Lazinica po 2, a jedan Ilić. Mesaroš (2) i Pavlović bili su strelci za Škorpione.

Polovne automobile Gagi i Boki do pobede (6:1) nad KFZ Meničaninom predvodio je četvorostruki strelac Nikolovski, dok su po jednom mrežu protivnika tresli Ilić i Stojanović. Jedini gol za poraženi tim postigao je Simulj.

U „caffe derbiju“ Saloon je bio bolji od Playa – 6:3. Strelci: Janković (2), Advitov (2) Savkov i Ćirić po 1, za Saloon, a Trajčevski (2) i Pešovski (1) za Play.

U večerašnjim polufinalima (program počinje od 20h) sastaju se: Kod Drokija vs Polovni automobili Gagi i Boki; FK Proleter vs Caffe Saloon.

Da podsetimo, prošle godine oba polufina završena su rezultatim 5:5, pa su pobednici rešeni nakon „sedmeraca“, uz ponovo indentične rezultate – 2:0.

(p.s. ukoliko smo nekog od strelaca „prekrstili“ neka se javi u inboks, kako bi ispravili grešku. hvala!)

error: Content is protected !!