Bazar za Lanu – subota i nedelja od 16 do 21h, plato ispred Doma kulture

Humanitarna akcija prikupljanja novca neophodnog za lečenje naše sugrađanke Lane Bulatović biće nastavljena u subotu i nedelju u centru Kovina velikim Bazarom na platou ispred Doma kulture i oba dana trajaće od 16 do 21h.

Zakupljne su 22. tezge, a Bazaru se priključio i veliki broj preduzetnika naše opštine koji je donirao brojne vaučere. Humanitarnoj akciji su se odazvali i ugostitelji iz Kovina, tako da će novac od svake kupljene cedevite i kafe u kafeu Mistik tokom trajanja Bazara biti uplaćen na račun Fondacije Šapić za lečenje Lane Bulatović, a isto to će učiniti i kafe Krug od prodaje koka-kole i fante. Kafe bar Barezi uplatiće novac prihodovan od kafe i limunade.

Udruženje preduzetnika – sekcija Stari Lala, kao organizator, i Građani dobre volje zahvaljuju se svima koji su se pruključili akciji, učešćem na Bazaru i uplatama donacija na namenski račun.

Akciju je početkom avgusta pokrenula Gordana Tomašević vlasnica knjižare Prodavnica snova. Svoju humanost pokazali su i ljudi van kovinske opštine, pa je tako 18. septembra u Vršcu održan bazar pod nazivom – Vrščanke za Lanu, a tri dana kasnije i Humanitarni ponedeljak na Štrandu u Novom Sadu. U oba grada još jednom će se prikupljati novac za našu sugrađanku, najpre u Novom Sadu 28. septembra, a potom u Vršcu 3. oktobra.

Svakako treba pomenuti i human gest Klinike Miloš iz Beograda koja će besplatno uraditi (za desetak dana) operaciju oka Lani, nažalost neophodnu usled komplikacija izazvanim visokim šećerom i slabošću bubrega.

Da podsetimo, Lani Bulatović su neophone transplatacije pankreasa i bubrega moguće samo u inostranstvu.

Dajmo Lani tračak nade i prikupimo sredstva za transplataciju. Omogućimo Lani transplataciju pankreasa i bubrega, pomozite da ne izgubimo bitku za Lanin život.

Omogućimo Lani da pobedi u borbi za život! Budimo humani!

Pomozimo Lani!

 Upišimo 645 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human645 i pošaljimo SMS na 455

 160-537862-85

 00-540-0002893.5
IBAN: RS35160005400002893510
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

Čitajte još na Kovinac.com