Bavanište u gostima lideru (subota, 19h)

Bavanište

Paklen raspored za odbojkaše Bavaništa na startu sezone Prve B lige, čini se, kao da nema kraja. Posle Dubočice i Jagodine sledi susret sa Metalac Takovom u Gornjem Milanovcu (subota, 20. oktobar 19h) u petom kolu. Prognoze „sa papira“ pred start prvenstva da je reč o prvom favoritu za titulu, poklapaju se sa, bar trenutno, onim što pokazuje tabela.

Metalac je u četiri kola zabeležio isto toliko pobeda i osvojio maksimalnih 12 bodova. Tim iz Gornjeg Milanovca savladao je Mladost iz Nove Pazove 3:1, Srem Iton 3:1, Topličke Vitezove 3:o i u prošlom kolu u Kleku Srbijašume 3:1.

„Sutra nas čeka još jedan jako težak meč. Ono što se pričalo pre prvenstva Takovo potvrđuje i na parketu – da je prvi favorit. Opet, verujem u svoj tim, i ako smo protiv Dubočice koja, takođe, pretenduje na najviši plasman odigrali veoma dobar meč, gde smo dva seta izgubili na dve lopte, mislim da možemo da pariramo svim ekipama u ligi, pa i Gornjem Milanovcu. Uz to mi smo ekipa koja bez velikih razlika igra na domaćem terenu i na strani, tako da očekujem jedan izvanredan meč.

Takovo jeste favorit, ali mi ulazimo potpuno rasterećeni u utakmicu, i ponavljam, verujem da možemo protiv svih“ – kaže Goran Rakočević strateg tima iz Bavaništa.

Bavanište je, da podsetimo, u prošlom kolu posle 130 minuta drame, idealne za hipertenziju, savladalo Dubočicu 3:2.

 

error: Content is protected !!