Bavanište na megdan lideru

Odbojkaši Bavaništa u trećem kolu Prve B lige gostuju danas (nedelja, 16.30h) Loznici, koja je uz Novi Sad jedina ekipi lige sa maksimalnim učinkom.

Protivnik Bavaništana, novajlija je u ligi – ušao iz nižeg ranga, ali u ovom prvenstvu ima najviše ambicije. To potvrđuju i (prez)imena igrača sa kojima je tim iz Loznice potpisao saradnju. Reč je o izuzetno iskusnim igračima – tehničaru Šatori, igrao Super ligu, bio u beogradskom Partizanu, zatim srednjem blokeru Karišiku i primaču Basti koji je ponikao u novosadskoj Vojvodini.

Trener Bavaništa Goran Rakočević kaže da će utakmca protiv Loznice biti dobar test za njegovu ekipu da se vidi koliko može u ovom trenutku u Prvoj B ligi.

„Protiv ekipa kao što je Loznica, koje su sastavlljene od iskusnih igrača i kojima je cilj da se plasiraju u viši rang, najteže je igrati na početku prvenstva i kada su u naletu…

Iako nam je glavni zadatak ove sezeone da opstanemo u ligi, u svaku utakmicu ulazimo s namerom da je dobijemo. Tako će biti i protiv Loznice. Nismo domaćinska ekipa, to smo pokazali i prethodnih sezona. Igramo dobro i na strani. Uz kvalitetan, hrabar i pametan pristup, našu šansu vidim ukoliko uspemo da utakmicu odvedemo van trećeg seta“

Da podsetimo, Bavanište je u prvom kolu minimalno poraženo u gostima od Užica 3:2 kada su osvojili bod, dok su tri uzeli u pobedi na Bečejem prošlog vikenda u Kovinu kada je bilo 3:0.

error: Content is protected !!