Bavanište dočekuje lidera (subota, 17h)

Lider prvoligaškog (B) karavana Loznica, stiže sutra (subota, 3. februar – 17 časova) u Kovin (Hala sportova) na megdan domaćem Bavaništu u okviru 14. kola.

„Ako budemo kompletni i pružimo maksimum, mislim da će publika imati priliku da vidi jednu dobru odbojkašku predstavu“ – kaže Goran Rakočević, trener ekipe Bavaništa.

Bavaništani i pred ovaj susret imaju problem da kompletiraju redove i rivalu suprotstave najjaču postavu („mislim da smo od početka sezone, odigrali svega pet utakmica kompletni“). Naime, pod znakom pitanja, zbog obaveza na poslu, ovoga puta, je srednji bloker Bojović.

Loznica je lider prvenstva, ima 36 bodova i samo jedan poraz (u 9. kolu i to na svom terenu od prvog pratioca Novog Sada). Ove sezone je ušla u ligu s namerom da ekspresno „preskoči“ i ovaj rang takmičenja.

„Izuzetno iskusna, dobra ekipa. U svom sastavu imaju tehničara Šatoru koji je igrao Super ligu, bio u Partizanu,  Karišika srednjaka, koji je bio nadomak Super lige, jednog Bastu koji je ponikao u Vojvodini… „ objašnjava Rakočević za sajt Kovinac.com

U prvom delu prvenstva Bavanište je poraženo 3:1 u setovima.

Na tabeli vodi Loznica sa 36 bodova, Novi Sad ima 33, Užice 30, Dubočica 26, Bavanište 21, Banat (Vršac) 19…

error: Content is protected !!