Bavaništani u Novom Sadu

Odbojkaši Bavaništa gostuju sutra (nedelja, 3. decembar 2017. – 16h) u Novom Sadu drugoplasiranoj ekipi Prve B lige u osmom kolu prvenstva.

Novosađani su prošlog vikenda neočekivano izgubili od Bečeja 3:0 (koji je jako loše startovao i u četiri kola bio je bez boda, pa je u klubu nedavno uključen „crveni alarm“ – aktivirani su neki bivši igrači, tako da je to sada potpuno nova – jača – ekipa u odnosu na onu kada je liga startovala).

Bavanište, koje je gostovalo i u prošlom kolu, poraženo je posle taj-breka u Leskovcu, od trećeplasirane Dubočice. Izabranici trenera Rakočevića gubili su 2:0 u setovima, uspeli su da izjednače, ali ne i da preokrenu rezultat -15:10 za domaće bilo je u setu koji  je rešavao pitanje pobednika.

„Očekujem da još jednom damo naš maksimum, ali i da nas malo pogleda sreća, ako utakmica ode još jednom u peti set. Gubili smo od trećeg i četvrtog tima lige sa po 3:2, moglo bi ovaj put da bude malo drugačije.

Novi Sad je odlična ekipa, koja želi u viši rang. Očekujem veliku borbu, za svaki poen, svaki set i biću zadovoljan ako moji momci daju sve od sebe“ – kaže najbolji trener u opštini Kovin za 2016. godinu u izboru Sportskog saveza, Goran Rakočević iz OK Bavaništa za sajt Kovinac.com

error: Content is protected !!