Basket 3×3: Ekspedicija kažnjavala i ove godine

Ekipa Kaznene ekspedicije (na prvoj slici) odbranila je titulu na 3×3 turniru koji je završen večeras na terenu Osnovne škole Đure Jakšić u organizaciji Sportskog saveza. Ekspedicija je do pehara namenjenom pobedniku stigla pobedom nad Centralom rezultatom 16:11.

Pobednički sastav: Jakov Papić, Ilija Sarmeš, Predrag Perišić i Peđa Bulatović turnir je otvorio trijumfom nad ekipom 3×3 iz Deliblata 16:5, u drugom kolu Grupe A bio je bolji od tima Cepeni ćunci 9:8 (ostaje dilema da li je sastav poneo ime po rokenrol andergraund bendu nastalom 1991. godine u selu Ladovici kraj Vlasotinaca), dok je u poslednjem kolu poražen od Stare škole 16:9, pa je kao drugi krenuo u nokaut fazu. A tamo su redom padali: Skalioni, „pivari“ Bira Moreti i konačno Centrala.

Drugoplasirana Centrala (sastav: Stefan Gvozdenović, Željko Paunović, Jovan Bibić i Bojan Dinić) u četvrtfinalu je savladala Rodeo, a put u finale izborila je trijumfom nad Starom školom.

Trećeplasirana ekipa Stare škole (Đorđe Fići, Bogdan Postolović, Dejan Postolović, Aleksandar Rajković i Dalibor Mijailović ) do bronze je stigla trijumfom nad ekipom Bira Moreti. U četvrtfinalu su izbacili Ladi dadi.

error: Content is protected !!