Ardeljan kao nekad Bufan – Partizanu bod u Kačarevu

Fudbaleri Partizana iz Gaja remizirali su u Kačarevu 0:0 i pokvarili stopostotan učinak domaćem Jedinstvu koje je do ovog (9. kola Južnobanatske Primere), imalo na svom terenu.

Najbolju šansu za gol „valjak“ je imao u uvodnim trenucima utakmice kada Jonović nije pogodio mrežu Ćućka (mogao i da asistira Tajdiću, ali se odlučio da sam završi akciju).

Domaći sastav stvorio je više prilika tokom susreta, a što se mreža ekipe iz Gaja i na ovom susretu nije zatresla (sedmi put u prvenstvu) najzaslužniji bio je golman Aleksandar Ardeljan, pa se posle utakmice u nekoliko navrata moglo čuti poređenje sa legendarnim kolegom među stativama crno-belog kluba „Ardeljan kao Bufan u mlađim danima“.

„Možda i najrealniji rezultat. Mi smo na početku imali dve odlične šanse, posle su oni stvorili nekoliko, ali je Ardeljan bio neprikosnoven na golu“ – rekao je posle utakmice Igor Petrić, fudbaler crno-belih, koji je takođe uspeo u jednom navratu da spasi gol, posle sprinta od gotovo 80 metara.

Partizan je ostao na drugom mestu i posle 9. kola, a i razlika u odnosu na vodećeg imenjaka iz Uljem nije se promenila (-5) s obzirom da su oni odigrali 1:1 protiv Spartaka iz Debeljače na svom terenu.

U sledećem kolu u Gaj stiže ekipe, neko bi rekao, nostalgičnog imena, Jugoslavija iz Jabuke.

 

error: Content is protected !!