Akcija naprednjaka i u Kovinu – Odbornici SNSa zauzeli zgradu opštine

Posle današnjeg ulaska odbornika Srpske napredne stranke u zgrade gradskih i opštinskih kuća u Šapcu, Paraćinu, Vračaru (jedinicama lokalne samouprave u kojima nisu u većinskoj vlasti), te kasnije i u ostatku Srbije, isto su učinili i kovinski naprednjaci.
Od ovog popodneva, kažu, dežuraju u zgradi SO Kovin.
Evo i komletnog saopštenja OO SNS koje se pojavilo večeras na društvenim mrežama:
Odbornici Srpske napredne stranke u Kovinu, videvši skorašnja dešavanja u Skupštini grada Beograda, nasilništvo, divljaštvo i teror opozicione manjine  nad većinom, su odlučili da zaštite institucije opštine Kovin.
Građni opštine Kovin su nedvosmisleno na izborima sa preko 59% svojih glasova dali podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, i tako pokazali da žele da žive u modernoj, pristojnoj Srbiji koja se razvija i napreduje na svim poljima.
Kovin je grad koji se razvija, dovodi nove investicije, otvara nova radna mesta, gradi i vodi brigu o svim svojim naseljenim mestima. Zato mi kao odbornici Srpske napredne stranke koje su građani ogromnom većinom birali, najavljujemo da ćemo ostati u Skupštini opštine Kovin sve dok se državni organi ne obračunaju sa fašistima, nasilnicima i ženomrscima.

Kovin 12.04.2019.                   Odbornička grupa SNS u SO KOvin

Čitajte još na Kovinac.com