Radnički – Kozara (subota, 16h)

Gotovo u ritmu Premijer lige, u vreme novogodišnjih praznika, nastavlja se prvenstvo Vojvođanske lige istok. Posle remija u sredu u Srpskoj Crnji, Radnički sutra (subota, 14. april) dočekuje Kozaru iz Banatskog Velikog Sela od 16 časova.

Kozara je, „tradicionalno“, druga na tabeli sa 43 boda. Tri manje od lidera Vršca. U prošlom kolu, neočekivano se mučila protiv Sutjeske na svom terenu i tek u finišu došla do pobede od 4:3 (gosti vodili 3:2).

„U goste nam dolazi ekipa koja je godinama u vrhu na Vojvođanskom istoku. Imaju jako kvalitetan i iskusan sastav. Jako dobrog trenera…

Mi moramo biti pravi od prvog trenutka, maksimalno angažovani i borbeni kao na utakmici protiv lidera prvenstva Vršca.

Tradicionalno igramo dobre utakmice protiv Kozare, kako u Banatskom Velikom Selu, tako i u Kovinu. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i još jednom nas podrži, u ponovo izuzetno važnoj utakmici, i da zajedničkim snagama izborimo još jedan dobar rezultat za Radnički“ – kaže Milan Todorović trener crno-belih.

Poslednja dva mesta na tabeli, koja vode u niži rang,  zauzimaju Polet (11 bodova) i Sutjeska (15). Prvi „sa glavom iznad vode“ je ŽAK – koji ima 17 bodova i sutra gostuje Poletu – ukoliko izgubi omogućiće timu iz Nakova da ponovo počne da živi san o ostanku u ligi; zatim slede Sloga i naš Radnički sa po 22 boda, pa Proleter iz Banatskog Karlovca i Begej koji imaju po 24.

error: Content is protected !!