AD Podunavlje doniralo 500 paketa pelena najugroženijim porodicama

Domaći trgovinski lanac AD ,,Podunavlje“ donirao je hiljadu paketa dečjih pelena organizacijama Crvenog krsta u Bačkoj Palanci i Kovinu. Svaka organizacija dobila je po 500 paketa, uz poruku ,,Deci Srbije s ljubavlju! Zajedno smo jači!“
„Želeli smo da ovom donacijom pomognemo najugroženijima. Doniramo 500 paketa pelena za teritoriju opštine Kovin u vrednosti od oko 350 hiljada dinara“, rekao je Mirko Rnić, direktor maloprodaje AD „Podunavlja“ u Kovinu. On dodaje da je u planu nastavak donacija jer se smatraju društveno odgovornim da u ovakvim situacijama pomognu sugrađanima na način kako oni to mogu.
Predsednica privremenog organa opštine, Sanja Petrović, zahvalila se Marjanu i Mirku Rniću na donaciji: „Zahvalna sam obojici na donaciji, jer su na ovaj način pokazali svoju humanost, solidarnost, ali i brigu za naše sugrađane. Oni su primer kako privrednici mogu na korektan način da pomognu u ovoj situaciji. I sigurna sam da će ova donacija dobro doći i olakšati ove teške dane majkama sa malom decom. Nadam se takođe da će human gest AD „Podunavlje” biti poziv privrednicima koji se nisu do sada uključili u podršku, da pomognu našim građanima u meri ukojoj su u mogućnosti“, poručila je predsednica Sanja Petrović.

(tekst i foto sajt opštine)

Čitajte još na Kovinac.com

Leave a Comment